Een website laten maken in Groningen

U wilt een website laten maken in Groningen? Websilk Online Communicatie doorloopt samen met u het volledige webdevelopment traject. Hierbij gaan we uit van het volgende proces:

Concept

In de meeste gevallen werken we met het concept dat is voortgekomen uit het User Experience design of het Expertonderzoek. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u zelf een concept aanlevert dat door Websilk Online Communicatie wordt geproduceerd, bijvoorbeeld een concept ontwikkeld door een derde partij.

Slicing en Basing

We zetten het ontwerp van uw website om in een werkende website. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken. We maken gebruik van HTML5 en CSS3. Ook wordt gebruik gemaakt van responsive design. Dit houdt in dat uw website op alle apparaten, zoals computer, tablet en smartphone, goed te bezoeken is.

Content Management System

We koppelen uw website aan een beheersysteem. In de meeste gevallen gebruiken we hiervoor WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Met een CMS kunt u eenvoudig zelf uw website beheren.

Programmeren

Wanneer uw website gebruik maakt van specifieke functionaliteiten, die niet standaard onderdeel zijn van het CMS, dan worden deze op maat voor u ontwikkeld. Dit gebeurd in de meeste gevallen met een combinatie van PHP, MySQL en Javascript.

Hosting

Uw website wordt gehost op de betrouwbare hosting van Websilk Online Communicatie. Omdat onze hostingdiensten niet los afgenomen kunnen worden is ons hostingaanbod volledig toegespitst op de klanten van Websilk Online Communicatie.

Oplevering

We plannen een oplevering in, waarbij u een uitgebreide cursus krijgt om te leren hoe u voortaan geheel zelfstandig uw website kunt bijhouden.

Maatwerk
Een website laten maken is voor het overgrote deel maatwerk. Dit betekend dat het voor kan komen dat onderdelen uit het traject in overleg worden overgeslagen of dat voor uw website specifieke functies worden ontwikkeld. Ook is het mogelijk om onderdelen van het webdevelopment traject als zelfstandig product af te nemen.

Slicing / Basing
Omzetten naar HTML / CSS
€ 99,-
Per pagina

HTML5

CSS3

Responsive Design

Maatwerk
Development van speciale functionaliteiten
€ 45,-
Per uur

Functionaliteiten anders dan de standaard website

Maatwerk PHP / MySQL development

Maatwerk Javascript development

* Vanafprijs

Wilt u gebruik maken van de Webdevelopment diensten van Websilk Online Communicatie?